Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Ridderkerk

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Ridderkerk

4 sterren na 56 reviews

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

groente echt niet lekker

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Varkenshaasstukjes erg droog Zalm was goed Bij de groente erg veel rode uien niet gegeten dan weinig groente over. Voor en nagerecht prima Voor de prijs mag je denk ik ook niet meer verwachten

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit komt met elkaar overeen. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Goed verpakt. Beschrijving in apart kookboek. Tip: neem in de adviezen op, hoe je de sauzen moet opwarmen. Bij de zalm en saté stond dat er niet bij vermeld.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer erg lekker!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten. Er had iets meer friet bij gemogen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook de Homebox is een prima oplossing voor thuis. Met de uitstekende instructie hebben we een heerlijke maaltijd geserveerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal bestelling was fantastisch Zoals dat van jullie mogen verwachten. Ga zo door.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Voorgerecht en dessert prima. Hoofdgerecht varkenshaas droog en niet bijzonder. Sate toch met satesaus terwijl zonder besteld. Al met al redelijk maar niet bijster goed.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals van ouds Top Voor ons de 1e keer afhaal geprobeerd Zoals ik al zei Top ga zo door.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou niet zo snel meer bij Bregje mijn eten bestellen. Het eten was echt niet lekker. Voorgerecht: carpaccio had geen smaak en de pokebowl rijst was hard. We hebben het weggegooid. Hoofdgerecht: varkenshaas was taai en smakeloos en de hamburger smaakte te vet. De nagerechten waren wel lekker en de patat was ook oké.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewend bij jullie

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voorgerecht hoofdgerecht en toetje. Fijn dat het af te halen is in deze tijd. Papat was heel slap en zacht, thuis nog even in de airfryer gedaan. En uit de bak van het voorgerecht lekt het vocht van de carpaccio tijdens transport.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Dessert iets minder. Jammer dat de beschrijving ontbrak hoe alles op te warmen

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar! Tip voor Bregje: doe de pindasaus in een apart bakje. Nu hij over de friet zat, werden de frietjes snel slap.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, alleen de patat was niet lekker. Was lauw en zacht.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de aardappelwedges was gewoon patat die was klef, de zalm was lauw. en de salade was op zijn kant gezet alles lag doorelkaar. de basilicum roomsaus smaakte nergens naar Zo jammer dit want ik vond het zonde van het geld.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet warm. Half uur telaat zonder kennisgeving. Viel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit driegangenmenu 16.50 klopt. Geen hoogstandje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was optijd en warm bij bezorging. Was netjes verpakt. Helaas was het broodje helemaal soppig geworden door het vet en vocht van de burger en de saus. Door de warmte en het vet was de saus ook erg waterig. Geen succes. Wellicht handiger om de ingrediënten apart te verpakken zodat het thuis zelf in elkaar gezet kan worden. Houd het knapperig en wel. Verder prima kwaliteit! Burger was lekker!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima om ook weer af te halen. Klantvriendelijkheid en kwaliteit is uitstekend.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten niet lekker het was erg droog geen sappige varkenshaasje

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een half uur te laat, het eten was koud. De warme wafels waren koud. De bestelling klopte niet: 3 warme wafels en 1 cheesecake besteld en we kregen van ieder 2. De site is blijkbaar onduidelijk: alle gerechten worden geserveerd met aardappeltjes, rauwkost en of groente. Blijkbaar moet je dat dan ook nog aanklikken bij de bestelling. Heel raar. Maak er een standaard menu van en als je iets wilt veranderen, dat je dat dan moet aanklikken. Het was een eenmalige ervaring vrees ik.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Alles was nog goed warm en netjes. Hele goede service, het eten was lekker en goed ingepakt. Genoten!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging keurig op tijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De BBQ box besteld, super goed, vlees, sauzen, ijs toe en een fles lekkere wijn👍

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles goed en lekker. Varkenshaas was niet lekker. Te droog en te doorbakken. Volgende keer graag een keuze uit wedges en patat. Zeker voor de kindermenus is patat gewenst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, levering op de afgesproken tijd, en een persoonlijk bedankje voor onze bestelling! Ik kom zeker terug!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Ook goed verpakt waardoor alles nog erg warm is als je thuis komt. Super!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, goed warm en compleet. Helemaal goed en extra leuk door een gekleurd bedankkaartje. Kleine moeite groot plezier, goed gedaan.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas alleen alle hoofdgerechten gekregen bij bezorging. Na een belletje bleken alle voorgerechten en nagerechten nog op de balie te staan. Zijn wel nog snel nabezorgd gelukkig.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige volwaardige restaurant maaltijd, maar dan thuis. Heerlijke carpaccio! Met servetten, fris snoepje voor na de maaltijd en een handgeschreven kaartje ;) Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de bestelling! Het eten was lekker, nog goed warm en de levering was super snel! Ook hadden we iemand met gluten en dit is perfect gegaan! Heel erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kort geleden hadden we ook al eten afgehaald bij jullie, en dat was zo goed bevallen dat we nu weer heel graag gingen afhalen! Maar zo goed als vorige keer, zo ontoelaatbaar slecht was het gisteren. De wedges waren vorige keer heerlijk, maar nu volledig verbrand en verpieterd. En omdat het veel kleine zwarte stukjes waren, zat het helemaal door de saté heen. Het was lang geleden dat ik zo smerig eten op heb. Die wedges, of wat er van over was, smaakten alsof ze een uur te lang in een oude vieze frituur hebben gedreven. Dit serveer je toch niet? Op basis van deze ervaring heb ik niet meer de neiging om nog terug te keren naar jullie. Succes verder.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

bbq pakket besteld was tiptop in orde

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Ook goed warm. Over uitgifte kan nog wel even extra nagedacht worden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bbq box 1 is een echte aanrader. Wij hebben er met ze 2e heerlijk van gegeten! En werd netjes optijd afgeleverd! Hij ijs was ook nog echt ijs! Corona was al lekker koud, konden gelijk aan tafel. Ik zou alleen denk ik 1 broodje meer erbij leveren.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij toch weer heerlijk gegeten van onze bestelling bij Bregje. Nu alles dicht is, is dit een goede vervanger. Lekkere burgers, lekkere salade en de aardappeltjes en salades erbij maken het etentje af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd, warm en smaakte heerlijk. Klein puntje is misschien de kroepoek bij de saté , dat was door de warmte en het vocht heel taai.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we nu even niet kunnen komen, maar bezorgen als tussenoplossing zeker goed te doen. Eten was super lekker.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes verpakt. Voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Keurig op de afgesproken tijd geleverd. Jammer dat de Carpaccio vergeten was te leveren, maar dat is later keurig opgelost.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top, keurig op tijd, vriendelijke bezorger. Kwaliteit van het eten ook prima, zoals we gewend zijn. Super fijn dat jullie ook bezorgen nu! Minpuntje: doordat het gerecht in 1 bakje zit, zit alles door elkaar. Ook de kroepoek die bij de kipsate zit is daardoor erg taai en niet lekker meer. De carpaccio daarentegen was wel heel goed verpakt!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare ribs waren weer heerlijk! Heb ze afgehaald en dat ging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroepoek was niet te eten. Was taai of oud. Vlees (kip en spareribs) waren goed te eten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Oke niet de gezelligheid van het restaurant, maar wel de smaak! Sterkte in deze moeilijke tijd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen een beetje weinig, hierover gebeld en er werd aangeboden om direct meer te brengen. Dit wilde ik niet dus een kortingsbon aangeboden gekregen. Super goede service!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. perfect. Bezorging stipt op tijd en zeer vriendelijk. 'n Aanrader !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld in deze tijd!